Ouders van Raven

“NSO Pimmetje hebben we uitgezocht toen Raven nog hoog en droog in de buik zat. Het gesprek met Esther Stokkel voelde meteen al heel plezierig, vertrouwd. De keuze voor Pimmetje was dan ook snel gemaakt.
Toen Raven 2,5 maand jong was, ging ons dametje voor het eerst voor het ‘echie’. Dat was bij de Ernies op de Rijnsburgerweg. Lieve juffies, oog voor de persoonlijke behoeften van ons meisje en een eigen bedje in de slaapkamer met videocontrole. Heel fijn. Net als de dagelijkse gesprekjes aan het begin en eind van de dag. Raven bleef altijd zonder tranen achter en ging ook altijd weer happy mee naar huis. Een geruststellende gedachte als je net weer gaat werken.
Een sprongetje in de tijd, want Raven is inmiddels 6,5 jaar en een trotse derdegroeper die tegenwoordig op woensdag- en vrijdagmiddag bij Pimmetje is. Het ophalen van school is altijd een feestje: mee met ‘Bakfiets-Tanja’, zoals ze haar noemen. Op naar het ‘nieuwe’ pand, dat in 2011 helemaal in het nieuw gestoken is voor de NSO. Compleet met meiden- en jongenskamer, gymzaal en grote achtertuin. Een soort Villa Kakelbont nieuwe-stijl! Ik vond het zelf heel leuk om met andere ouders te helpen om kasten en tafels in elkaar te zetten en al het speelgoed een plek te geven. De saamhorigheid die ook daar ontstond, is kenmerkend voor het Pimmetje-gevoel: een grote familie met aandacht en zorg voor elkaar, waarbij iedereen welkom is!
Leuk zijn ook de activiteiten die georganiseerd worden. Het grote Zomerfeest, de verjaardag van de juffen, Paaseieren zoeken, Sinterklaas. De schoolvakanties met een extra leuk programma: schatzoeken op het strand, het bos in, naar de speeltuin, naar Schiphol, knutselen, schminken en dansen. De meiden van Pimmetje zijn creatief en verzinnen altijd weer iets nieuws. Hoewel er ook zeker aandacht is voor rustig spelen en huisregels die het voor iedereen leefbaar en gezellig houden. Een fijn tweede thuis dus.”