Team

BSO Pimmetje werkt uitsluitend met gediplomeerde pedagogisch medewerkers, zij vormen de basis van elke groep. Daarnaast bieden zij de kinderen een gevoel van veiligheid waardoor zij zich kunnen ontwikkelen. Daarnaast zijn de pedagogisch medewerkers het eerste aanspreekpunt voor ouders.

Naast de pedagogisch medewerkers is er een groepshulp, zij ondersteunt bij de dagelijkse gang van zaken.

Het managementteam van de BSO bestaat uit de directie, de locatiemanager en de pedagogisch coach.

 

 

Esther Stokkel – Directrice en eigenaar

“Na 8 jaar als groepsleidster in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt te hebben, wilde ik graag een nieuwe uitdaging in mijn werk. Een eigen bedrijf beginnen waarin we in een positieve en fijne sfeer voor kinderen zouden zorgen. Op 1 juni 2001 konden wij onze wens om een eigen kinderdagverblijf te starten in vervulling laten gaan. We begonnen samen met drie medewerkers met de Ernie’s, al heette die toentertijd nog gewoon groep 1.  In de loop van de jaren is Pimmetje flink gegroeid en hebben we sinds 2011 zelfs twee locaties. Een locatie voor dagopvang en een locatie voor naschoolse opvang. Iets wat ik in de beginjaren nooit had kunnen bedenken.

Toch blijft voor mij de uitdaging om ondanks deze groei dezelfde sfeer te behouden voor de opvang van de kinderen. Ik ben heel trots op de kwaliteit van Pimmetje, waar we nu voor staan. En ik ben heel trots op het vertrouwen van de ouders die ons toestaan met hun families mee te groeien. Het blijft bijzonder om de kinderen te zien opgroeien van hele jonge baby’s die nog totaal afhankelijk zijn tot kinderen die na schooltijd al zelfstandig thuis kunnen blijven en ons niet meer nodig hebben.

Pimmetje is voor mij meer dan zo maar een kinderdagverblijf. Ik wil dat het een plek is die gewaardeerd wordt door de ouders vanwege onze betrokkenheid bij de kinderen en ouders, de sfeer waarin we de kinderen opvangen en de hoge kwaliteit van kinderopvang. En daar zet ik me volledig voor in.”

 

 

Yvette Zijlma – Locatiemanager

Na 5 jaar vestigingsmanager NSO te zijn geweest in het noorden van het land en na mooie reizen te hebben gemaakt over de wereld, ben ik nu met veel plezier aan het werk als locatiemanager BSO bij Pimmetje. In mijn werk als locatiemanager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de locatie. Samen met het team zet ik mij volledig in om goede kinderopvang te bieden, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De warme en huiselijke sfeer, het team, de kinderen en de ouders zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.“