Kinderopvang Leiden

Kinderopvang Leiden

Kinderopvang is een verzamelterm waarmee de  formele vormen van kinderopvangmogelijkheden worden aangeduid waarop de Kinderopvangtoeslag van kracht is. De informele vormen (gratis opvang door opa, oma of buurvrouw) vallen er buiten. Voorbeelden van formele kinderopvang zijn een gastouder, een kinderdagverblijf (of crèche) of voor-, na- en buitenschoolse opvang

Op zoek naar kinderopvang Leiden?

Pimmetje heeft in Leiden zowel een kinderdagverblijf als een naschoolse opvang.

Sinds 1 juni 2001 verzorgt Pimmetje de kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in Leiden. We werken bij Pimmetje met verticale groepen, wat betekent dat de kinderen van 0 tot 4 jaar in dezelfde groep zitten. In deze vorm van kinderopvang  zitten in iedere groep maximaal 12 kinderen die verzorgt worden door twee Pedagogisch medewerksters.

Pimmetje bied in totaal op 5 groepen kinderopvang aan. Pimmetje heeft 1 groep die kinderopvang biedt van 7.00-19.00 uur. De 4 andere groepen bieden kinderopvang van 8.00-18.00 uur.

Kinderopvang voor mensen uit  Leiden en Oegstgeest

[map height=”500″ lat=”52.17326″ long=”4.47346″ zoom=”16″ type=”h” address=”Rijnsburgerweg 140, Leiden” width=”670″]

De kinderopvang van Pimmetje is te vinden aan de Rijnsburgerweg 140 te Leiden. Dit ligt tegen Oegstgeest aan en is vlakbij Centraal Station Leiden te vinden. Voor de deur van Pimmetje is er een directe busverbinding naar het Centraal Station Leiden.

Kinderopvang Leiden toeslag

Wanneer u klikt op –Informatie- Tarieven- op deze site, ziet u wat kinderopvang bij ons kost. De overheid draagt bij aan de kosten van kinderopvang. Wanneer u bij de belastingdienst een kinderopvangtoeslag aanvraagt krijgt u een deel van de kosten terug. Hoeveel dat in u geval precies is, is afhankelijk van uw inkomen.

Bij het digitaal aanvragen van deze kinderopvangtoeslag rekent de belastingdienst de hoogte van de toeslag voor u uit. Via onderstaande link kunt u zelf alvast een proefberekening maken.

Klik op hier voor een berekening van uw teruggave van de belastingdienst voor kinderopvang.

Wilt u meer informatie over kinderopvang in Leiden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op. Onze medewerksters staan u graag te woord!