Over ons

Een professionele Kinderopvang

Pimmetje heeft in Leiden zowel een kinderdagverblijf als een BSO.

Sinds 1 juni 2001 verzorgt Pimmetje de kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in Leiden. We werken bij Pimmetje met verticale groepen, wat betekent dat de kinderen van 0 tot 4 jaar in dezelfde groep zitten. In deze vorm van kinderopvangĀ  zitten in iedere groep maximaal 12 kinderen die verzorgt worden door twee Pedagogisch medewerksters.

Pimmetje bied in totaal op 5 groepen kinderopvang aan. Pimmetje heeft 1 groep die kinderopvang biedt van 7.00-19.00 uur. De 4 andere groepen bieden kinderopvang van 8.00-18.00 uur.

Kinderopvang voor mensen uit Leiden en Oegstgeest

De kinderopvang van Pimmetje is te vinden aan de Rijnsburgerweg 140 te Leiden. Dit ligt tegen Oegstgeest aan en is vlakbij Centraal Station Leiden te vinden. Voor de deur van Pimmetje is er een directe busverbinding naar het Centraal Station Leiden.

Kinderopvang Leiden toeslag

Bekijk op onze Tarieven-pagina wat kinderopvang bij ons kost. De overheid draagt bij aan de kosten van kinderopvang. Wanneer u bij de belastingdienst een kinderopvangtoeslag aanvraagt krijgt u een deel van de kosten terug. Hoeveel dat in u geval precies is, is afhankelijk van uw inkomen.